INTEGRÁLT IRÁNYÍTÁSI POLITIKA
 

A JP-FÉMKER Kft. kiszámítható, biztonságos, pontos és ár/érték arányosan vasáru kereskedelmi tevékenységet, valamint a megrendelésnek megfelelő gyártást (méretre vágás, hajlítás) végez, optimalizált környezeti terhelés mellett. Szolgáltatásainak középpontjában a Megrendelő áll. Vállalkozásunk törekszik arra, hogy partnereink igényét a lehető legteljesebb mértékben ismerje, és azoknak megfeleljen. Az igényeknek a szerződésben vállaltak teljesítésével, az elérhető legmagasabb színvonalon igyekszünk megfelelni.
Fenti célok elérése érdekében egy hatékony Integrált Irányítási Rendszert működtetünk, amely garantálja a szolgáltatások állandó, kifogástalan magas színvonalát, a vevők elégedettségét és a környezet védelmét. Törekszünk a mindenkori kínálatot az igényekhez igazítani, azokat az elérhető legmagasabb színvonalon és megbízhatóan kielégíteni.
A JP-FÉMKER Kft. mindent megtesz annak érdekében, hogy munkatársai mindig felkészülten és udvariasan álljanak a vevők  rendelkezésére.

Partnereinknek mindig érezniük kell, hogy a JP-FÉMKER Kft.
„megbízható kereskedelmi partner.”

A JP-FÉMKER Kft. a vasipari munkavégzéshez szükséges műszaki eszközparkját folyamatosan karbantartja és fejleszti. A minőségi mutatók mérését ellenőrzött és felügyelt körülmények között végzi, a szükséges erőforrások biztosítását fontos feladatának tekinti.

Szolgáltatási területünkön azonosítottuk a ránk vonatkozó jogi követelményeket, melyeknek meg kívánunk felelni. Integrált Irányítási Rendszerünket a változó jogszabályi, szabványi, megrendelői elvárásokhoz és igényekhez igazodva folyamatosan alakítjuk, annak érdekében, hogy hatékony szolgáltatással Megrendelőink elégedettsége folyamatosan emelkedjen.
Alvállalkozóinktól is elvárjuk és megköveteljük a kifogástalan minőséget, a környezet védelmét, a jogkövető magatartást.

A környezet védelme érdekében főbb célkitűzéseink:

  • energia felhasználás optimalizálása,
  • vágási hulladék minimalizálása.

A JP-FÉMKER Kft. vezetése rendelkezésre bocsátja a minőségi -és környezettudatos munkavégzéshez, illetve az irányítási rendszer működéséhez szükséges erőforrásokat: a megfelelő személyzetet, a kellő eszközöket, információkat, módszereket, ismereteket, és a fejlesztéshez szükséges lehetőségeket.
Az integrált irányítási célok alapján, az integrált irányítási politikában foglaltak megvalósítása minden dolgozóra vonatkozóan kötelező érvényességű.
Nyilvánossá tesszük politikánkat és ezen tevékenységről folyamatosan informáljuk partnereinket.

 

Debrecen, 2008. január 30.

 

Polgár József
ügyvezető igazgató

 
 
 
<< ELŐZŐ | KÖVETKEZŐ >>